Servicii

Instalatii sanitare

Montaje si reparatii: plite pe inductie, coloane de apa rece si apa calda, coloane canalizare, racordari la coloane, robineti, coltari de legatura, montari de lavoare, montaj centrale termice de apartament/casa, instalatii solare, montaj centrale termice si centrale pe peleti, montaj si reparatii hidrofoare, montaj boilere, panouri solare, incalziri in pardoseala.

Montaj centrale termice si accesorii

centrale termicePunem la dispozitie o gama larga de servicii, instalatii termice si accesorii oferind clientilor posibilitatea de adoptare dupa necesitatile acestora.

Sistemul centralizat de furnizare a energiei termice se dovedeste pe zi ce trece a fi unul greu de controlat din punct de vedere a utilizatorului final, nerentabil in anumite cazuri si care nu asigura intotdeauna, uneori chiar in perioadele de varf, parametri necesari ai agentului termic care sa satisfaca cerintele de moment.

Tendinta actuala este de a furniza energia termica ncesara consumului casnic/industrial uzual folosind centrale termice fiabile, ecologice si cu un randament crescut, astfel incat costul de producere a agentului termic sa aiba valori cat mai mici satisfacand astfel cerintele beneficiarului.

Depinzand de cerinta clientului noi putem oferi centrale termice cu puteri pornind de la 23 kW, suficient pentru asigurarea incalzirii si producerii apei calde menajere a unui apartament de 3 camere, pana la centrale cu puteri de peste 690 kW, pentru livrare de agent termic sub forma de abur necesar functionarii in conditii optime a unor diferite alte instalatii industriale.

Fiabilitatea instalatilor furnizate prin firma noastra este recunoscuta, producatorii acestora fiind lideri mondiali in domeniul producerii de
tehnica si echipamente energetice.

Pretul unei instalatii montate de catre echipa noastra va reflecta intodeauna calitatea acestora, raportul pret/calitate pe care il promovam fiind unul imbatabil.

Pentru consumatorii industriali, dar nu numai pentru acestia, oferta noastra cuprinde centrale termice containerizate, un alt mod de a economisi mai mult decat bani.

Contorizarea consumurilor

Conditiile economice actuale care fac ca preturile la utilitati sa se majoreze uneori „spectaculos” conduc la cautarea si gasirea unor solutii pentru a reduce costurile legate de aceste utilitati.

La nivel de consumator individual solutia care s-a impus este montarea de apararate de masura ( contorizare ) a consumatorilor de apa si agent termic. Montajul acestor aparate necesita angajarea unei firme specializate in domeniu.

Noi oferim la ora acutala cel mai bun raport pret/calitate pentru orice tip de montaj.

Lucrarile sunt executate de personal specializat si predate la cheie intr-un scurt interval de timp, certificate de garantie a lucrarilor executate, buletine de avizare metrologica pentru fiecare aparat montat, sigilare, suport tehnic profesionist, service in garantie si post garantie. Profitati de experienta noastra si de preturile avantajoase pe care vi le oferim.

Puteti achizitiona produsele noastre  beneficiind de planuri flexibile de plata, prin intermediul firmei noastre. Este simplu: un apel telefonic si puteti incepe sa salvati bani prin monitorizarea consumurilor dumneavoastra!

Repartitoarele de costuri

instalator bucurestiReducerea facturii la energia termica incepe prin contorizare

De la inceputul anotimpului friguros incep si problemele legate de furnizarea caldurii in apartamentele racordate la sistemul centralizat si mai ales, adevaratele probleme legate de plata acestui serviciu.

Primul pas in realizarea de economii a fost contorizarea caldurii prin montarea, la fiecare scara de bloc, a unui contor de energie termica. Este singurul mod de decontare a consumurilor reale, care stimuleaza atat furnizorul si distribuitorul de energie la cresterea randamentelor, reducerea pierderilor si livrarea caldurii in regimuri nominale de functionare cat si pe utilizatorul direct la reducerea costurilor efective de caldura prin folosirea eficienta a utilitatilor.

Contorizarea individuala reprezinta, momentan, singura solutie care aduce economia sperata in buzunarul cetateanului, solutie care
presupune montarea pe fiecare calorifer a unor aparate care au rolul de a inregistra caldura cedata de calorifer.

Concret, este vorba despre montarea unor dispozitve, numite „repartitoare electronice de cost”, care au proprietatea de a  inregistra energia emisa de un radiator (caldura cedata de calorifer mediului ambiant).

Aceste dispozitive functioneaza impreuna cu robinetii termostatici, care au rolul de a regla templeratura camerei, in functie de confortul termic dorit.