Instalator Urgențe București

Alaturați-vă sutelor de clienți fericiți și alegeți serviciile noastre pentru a vă rezolva problema definitiv.

Rapid și de încredere,

Sunați la 0745 179 728 pentru:

Reparații instalații sanitare

Montaj sanitare baie / bucătărie

Sisteme de încălzire

instalator urgente bucuresti
De ce noi

Prietenoși și profesioniști, putem repara tot ce ține de obiectele sanitare dintr-un apartament, de la un robinet care curge la montaj de panouri solare, totul pentru confortul și liniștea dvs.

Ajungem rapid oriunde în București sau zonele limitrofe. Acoperim toată gama de lucrări de instalații sanitare, de la repararea / înlocuirea țevilor de alimentare / scurgere la montaj de cabine de duș, chiuvete, mașini de spălat, plite pe inducție, boilere sau centrale termice.

Ne-am specializat în reparații și instalații de baie și duș, precum toalete, bideuri, băi, dușuri, chiuvete și chiar jacuzzi sau cadă cu hidromasaj. În cazul țevilor înfundate, vă putem recomanda o echipă de desfundare țevi sau electricieni calificați, în cazul în care este nevoie de ajustări ale alimentării electrice.

Instalator București – montaj boiler și hidrofor

Montarea unui boiler pentru prima dată poate fi o adevărată durere de cap. Chiar dacă faceți totul după manual, sunt șanse mari ca unii pași să nu se regăsească în cartea cu instrucțiuni. Evitați timpul pierdut și apelați la un instalator cu experiență și evitați în același timp și eventaualele stricăciuni care pot apărea la o manevrare incorectă.

Montajul unui hidrofor nu este prea complicat dacă aveți la îndemână scule și unelte potrivite. Este foate important să alegeți cu atenție locul unde-l veți monta deoarece este inestetic și produce zgomot. De asemenena, trebuie fixat foarte bine cu dibluri. Noi vă recomandăm să apelați la profesioniști care cu siguranță vă pot ajuta și cu sfaturi privind amplasarea și vor garanta un montaj profesionist.

Echipa noastră de instalatori te poate ajuta de la A la Z, inclusiv să alegi modelul de hidrofor necesar nevoilor familiei tale. Sună-ne oricând pentru sfaturi!

Deținem întrega gama de cunostințe, scule profesionale și materiale pentru a executa orice lucrare în domeniul instalațiilor, cu maxim de seriozitate și competență, oferind calitatea pe care orice client și-o dorește.

Instalator București – experți în centrale termice

Ne ocupăm de încălzirea casei tale!

Nu lăsați încălzirea defectuoasă să afecteze sănătatea familiei. Acoperim toate problemele care pot apărea la centralele termice. Sunați-ne acum și reîncălziți casa de azi!

Instalator București – calitate la prețul corect

Înțelegem cât de stresante pot fi problemele cu scurgerile din baie sau bucătărie pentru tine și familia ta; de aceea, toate lucrările noastre sunt de calitate, gândite să reziste în timp iar prețul cerut să fie cel mai competitiv.

Sună-ne acum un telefon la 0745 179 728 pentru a programa o vizită sau a ne da detalii despre problema aparută. De obicei, putem fi la tine acasă în câteva zeci de minute. Alternativ, putem aranja o programare convenabilă.

Scroll to Top