Politica de confidentialitate

Adresa site-ului web este: https://instalatorurgent.ro

 

Ce date colectam?

Colectam doar date transmise involuntar (adresa IP), atunci cand interactionezi cu website-ul nostru.

Atunci cand vizitezi acest website, adresa IP este inregistrata. Insa noi NU folosim adresa ta de IP pentru a te identifica si nici pentru a fi folosita in alte scopuri.

 

Analiza vizitatorilor

Acest site nu utilizeaza aplicatii de analiza de la terti (ex: google analytics) sau de la operatorii de retele sociale (ex: facebook pixel). De asemenea, publicarea de comentarii este dezactivata.

 

Continut inglobat de pe alte situri web

Textele din acest sit pot include continut inglobat care fac trimitere la alte website-uri considerate de noi ca fiind utile pentru vizitatori.

Aceste situri web pot sa colecteze date despre tine, sa foloseasca cookie-uri, sa inglobeze urmarirea suplimentara de la parti terte si sa-ti monitorizeze interactiunea cu continutul inglobat, inclusiv sa-ti urmareasca interactiunea cu continutul inglobat daca ai un cont si esti autentificat in acel sit web.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

1. In concordanta cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, acest website are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele de identificare pe care ni le furnizati: nume, telefon, adresa.

2. Scopul colectarii datelor este:

a. preluarea solicitarilor si/sau rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la serviciile achizitionate prin intermediul acestui website;

b. introducerea in baza de date a numelui, adresei de e-mail si telefonului, in cazul in care utilizatorul completeaza formularul online prezent pe site.

3. Completarea datelor va face obiectul unei stocari electronice pe termen nedefinit si implica acceptul dvs. neconditionat de a fi inclus in baza noastra de date si acordul dvs. privind colectarea datelor, in conformitate cu punctul 2, lit. a si b.

4. Acest website nu solicita niciodata date cu caracter personal precum CNP sau date bancare.

5. Detinatorul dreptului de folosinta al acestui site nu va furniza numele, telefonul, emailul sau adresa dvs. altor companii/website-uri cu care se afla in relatii de parteneriat decat in cazul in care acest lucru este absolut necesar si doar cu consimtamantul dvs.

6. In cazul putin probabil in care datele dvs. au ramas stocate pe acest website, pe baza unei cereri trimise pe Email la adresa: contact@instalatorurgent.ro va puteti exercita dreptul de stergere a datelor.

7. Informatiile prevazute la punctual 1. pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Scroll to Top