Instalații termice

Operațiunile pe care le executăm în domeniul instalațiilor termice:

 • înlocuirea coloanelor verticale de distribuție a agentului termic (coloane de încălzire) de distribuție a apei calde și reci pentru asociațiile de proprietari;
 • înlocuirea instalației de distribuție a agentului termic / a apei calde și reci existente în subsoluri;
 • izolarea conductelor de încălzire/apă cu materiale de ultimă generație și rezistente la trecerea timpului;
 • execuția instalațiilor noi pentru încălzire/apă;
 • execuția instalațiilor de încălzire prin pardoseală;
 • montarea centralelor termice;
 • montarea caloriferelor (radiatoarelor);
 • montarea repartitoarelor de costuri;
 • înlocuiri coloane de căldură/apă rece și caldă la blocuri;
 • înlocuiri plasă de caldură/apa rece și caldă de la subsol;

Montaj centrale termice și accesorii

Punem la dispoziție o gamă largă de servicii, instalații termice și accesorii oferind clienților posibilitatea de adaptare după necesitățile acestora.

Sistemul centralizat de furnizare a energiei termice se dovedește pe zi ce trece a fi unul greu de controlat din punctul de vedere a utilizatorului final. Nerentabil în anumite cazuri, nu asigură întotdeauna, uneori chiar în perioadele de vârf, parametri necesari ai agentului termic.

Tendința actuală este de a furniza energia termică necesară consumului casnic folosind centrale termice fiabile, ecologice și cu un randament crescut. Astfel, costul de producere a agentului termic să aibă valori cât mai mici, satisfăcând astfel cerintele beneficiarului.

montaj centrale termice
Ce putere (kW) trebuie să aibă centrala pentru locuința mea?

Depinzând de cerința clientului, noi putem oferi centrale termice cu puteri pornind de la 23 kW, suficient pentru asigurarea încălzirii și producerii apei calde menajere a unui apartament de 3 camere, până la centrale cu puteri de peste 690 kW, pentru livrare de agent termic sub formă de abur. Necesar funcționării în condiții optime a unor diferite instalații industriale.

Fiabilitatea instalaților furnizate prin firmă noastră este recunoscută, producătorii acestora fiind lideri mondiali în domeniul producerii de
tehnică și echipamente energetice.

Prețul unei instalații montate de către echipa noastră va reflecta întodeauna calitatea acestora, raportul preț/calitate pe care îl promovăm fiind imbatabil.

Pentru consumatorii industriali, oferta noastră cuprinde centrale termice containerizate, un alt mod de a economisi mai mult decât bani. Sună pentru a afla mai multe detalii.

Contorizarea consumurilor

Condițiile economice actuale care fac ca prețurile la utilități să se majoreze uneori „spectaculos”, conduc la căutarea și găsirea unor soluții pentru a reduce costurile legate de aceste utilități.

La nivel de consumator individual, soluția care s-a impus este montarea de apararate de măsură ( contorizare ) a consumatorilor de apă și agent termic. Montajul acestor aparate necesită angajarea unei firme specializate în domeniu.

Noi oferim la ora actuală cel mai bun raport preț/calitate pentru orice tip de montaj.

Lucrările sunt executate de personal specializat și predate la cheie într-un interval scurt de timp împreună cu:

 • certificate de garanție a lucrărilor executate
 • buletine de avizare metrologică pentru fiecare aparat montat
 • sigilare
 • suport tehnic profesionist
 • service în garanție și post garanție.

Profitați de experiența noastră și de prețurile avantajoase pe care vi le oferim.

Repartitoarele de costuri

Reducerea facturii la energia termică începe prin contorizare

De la începutul anotimpului friguros încep și problemele legate de furnizarea căldurii în apartamentele racordate la sistemul centralizat și mai ales, adevăratele probleme legate de plata acestui serviciu.

Primul pas în realizarea de economii a fost contorizarea căldurii prin montarea, la fiecare scară de bloc, a unui contor de energie termică. Este singurul mod de decontare a consumurilor reale, care stimulează atât furnizorul și distribuitorul de energie la creșterea randamentelor, reducerea pierderilor și livrarea căldurii în regimuri nominale de funcționare cât și pe utilizatorul direct la reducerea costurilor efective de caldură prin folosirea eficientă a utilităților.

Contorizarea individuală reprezintă, momentan, singura soluție care aduce economia sperată în buzunarul cetățeanului, soluție care
presupune montarea pe fiecare calorifer a unor aparate care au rolul de a înregistra căldura cedată de calorifer.

Concret, este vorba despre montarea unor dispozitve, numite „repartitoare electronice de cost”, care au proprietatea de a înregistra energia emisă de un radiator (căldura cedată de calorifer mediului ambiant).

Aceste dispozitive funcționează împreună cu robineții termostatici, care au rolul de a regla temperatura camerei, în funcție de confortul termic dorit.

Date tehnice și informații despre instalații termice
 Execuția acestor instalații se realizează cu materiale confecționate din cupru sau polipropilena (PPR) de înaltă calitate și cu o durată de viață de până la 50 de ani, care nu corodează sau ruginesc, oferind astfel o bună funcționare a întregii instalații.
Pentru a intra în posesia ofertei noastre și a afla discount-urile pe care le acordăm asociațiilor de proprietari, vă rugăm să ne contactați la unul din numerele de telefon afișate în sectiunea “Contact”. Ulterior vom stabili o întrevedere pentru evaluarea instalației la fața locului cu întocmirea ulterioară a unui deviz estimativ de preț. Aceste operațiuni sunt gratuite, fără nicio obligație pentru dvs.


În cazul executării unor lucrări cu valori mari, vă putem acorda un sistem de plată în rate, fără aplicarea niciunei dobânzi. Ratele se pot încasa de către reprezentanții noștri direct de la sediul Asociației.

Scroll to Top