Instalator Popești Leordeni

instalator autorizat popesti leordeni

Instalator autorizat cu peste 40 de ani de experiență, rezolv orice problemă în regim de urgență în Popești Leordeni și împrejurimi.

Instalații sanitare
Montaj sanitare baie / bucătărie
Instalații termice
Instalator gaze
Desfundare țevi

Sună acum:

Instalator autorizat Popești Leordeni

Servicii oferite:
Înlocuire robineți apă, coloane de apă rece și apă caldă, racordări la coloane;
Instalare, montaj și service centrale termice de apartament;
Montaj cabină duș și obiecte sanitare;
Montaj aragaz, cuptoare și plite pe inducție;
Montaj centrale pe peleți;
Montaj mașină de spălat, frigider și alte electrocasnice mari;
Montaj și reparații hidrofoare, montaj boilere;
Montaj și punere în funcțiune panouri solare;
Încălzire în pardoseală.

Instalator sanitar Popești leordeni

Iată o listă cu servicii de montaj unde suntem frecvent solicitați și unde oferim cel mai competitiv raport calitate/preț:

Montaj mașină de spălat
Montat robinet grup sanitar / bucătărie
Montaj cabină duș
Montat chiuvetă grup sanitar
Montat chiuvetă bucătărie
Montaj calorifer simplu
Montaj centrală termică apartament

Instalator urgențe Popești Leordeni

Instalator cu peste 40 de ani de experiență, rezolv orice problemă în regim de urgență în Popești Leordeni și împrejurimi.

✅ Reparații instalații sanitare
✅ Montaj sanitare baie și bucătărie
✅ Instalații termice și gaze
✅ Desfundare țevi

instalator autorizat popesti leordeni

Instalator sanitar Popești Leordeni:

 1. Instalare și înlocuire obiecte sanitare: montarea și înlocuirea rezervoarelor de toaletă, a chiuvetelor, a vaselor de toaletă, a sistemelor de evacuare a apei și a altor componente sanitare.
 2. Montaj și reparare instalații termice: include montarea și reparația centralelor termice, a caloriferelor, a radiatoarelor, a robinetelor și a altor componente termice.
 3. Instalare boilere și hidrofoare: instalare, reparare și întreținere hidrofoare și boilere pentru producerea apei calde menajere.
 4. Montaj și înlocuire baterii și robinete: montare și înlocuire baterii de baie, a robinetelor de bucătărie și a altor accesorii sanitare.
 5. Montaj aragaze și întreținere sisteme de ventilație și hote: montaj aragaz, plită sau cuptor electric, instalare și întreține sisteme de ventilație în baie, bucătărie și alte spații, precum și montaj hotă de bucătărie.
 6. Remedierea scurgerilor și a altor probleme de instalații: identificăm și reparăm scurgeri de apă, blocaje în sistemul de canalizare sau alte probleme similare.
instalator sanitar popesti leordeni

Instalator autorizat Popești Leordeni

Iată o listă cu servicii de montaj unde suntem frecvent solicitați și unde oferim cel mai competitiv raport calitate/preț:

 • Montaj mașină de spălat
 • Montat robinet grup sanitar / bucătărie
 • Montaj cabină duș
 • Montat chiuvetă grup sanitar
 • Montat chiuvetă bucătărie
 • Montaj calorifer simplu
 • Montaj centrală termică apartament
instalator sanitar popesti leordeni

Cât costă serviciile instalatorurgent.ro

Înțelegem cât de stresante pot fi probleme cu țevile fisurate sau scurgerile din baie sau bucătărie pentru tine și familia ta; de aceea, toate lucrările noastre sunt de calitate, gândite să reziste în timp iar prețul cerut să fie cel mai competitiv.

Desigur, gama de servicii oferite în domeniul montajului și a instalațiilor este vastă și diferă de la caz la caz, tocmai din acest motiv este foarte greu să vă oferim pe site prețuri fixe. Vă putem asigura în schimb că avem prețuri corecte și oferim garanție la manoperă.

De ce să apelezi la instalatori profesioniști

Instalațiile sanitare și cele termice sunt două dintre cele mai importante aspecte ale unei locuințe sau a unui spațiu comercial. Fără aceste instalații, confortul și igiena ar fi compromise. Din acest motiv, este important să ai la dispoziție serviciile unui instalator profesionist, care să poată instala, repara sau întreține aceste instalații.

Printre cele mai comune instalații sanitare se numară rezervoarele pentru toaletă, căzi de baie sau duș și bateriile pentru chiuvete și duș. În cazul instalațiilor termice, cele mai frecvente sunt montajul de calorifere și instalarea de boilere pentru încălzirea apei.

Echipa instalatorurgent.ro poate să ofere o gamă largă de servicii, de la instalarea unei noi centrale termice, până la montajul unei hote de bucătărie sau al unui sistem de filtrare a apei. Un alt serviciu important oferit este reprezentat de ofertele de preț pentru diverse servicii. Acestea pot include și pachete personalizate, în funcție de nevoile clienților.

În ceea ce privește instalarea de rezervoare pentru toaletă, vom alege modelul cel mai potrivit în funcție de nevoile și bugetul dvs. Montajul de calorifere poate fi o altă sarcină dificilă pentru un amator, dar un instalator profesionist va fi în măsură să ofere sfaturi și să instaleze rapid și eficient orice tip de radiator.

Montajul unei căzi de baie sau a unui boiler poate fi, de asemenea, un proiect complex, care necesită cunoștințe avansate în domeniu. Echipa instalatorurgent.ro vă oferă consultanță, montaj și instalarea cu precizie și în siguranță.

Despre noi

Ne-am specializat în reparații și instalare obiecte sanitare de baie precum toalete, bideuri, băi, dușuri, chiuvete și chiar jacuzzi sau cadă cu hidromasaj. De asemena, vă oferim servicii de desfundare canalizare la problema țevilor și scurgerilor înfundate.

Dacă aveți nevoie de proiectare și execuție instalații de gaze naturale, branșamente sau extinderi conducte gaze pentru locuințe și firme în Popești Leordeni, vă stăm la dispoziție cu orice informație.

În ceea ce privește energia verde, dacă doriți să instalați sisteme fotovoltaice pentru acasă, vă oferim suport, consultanță, vizită la locație și efectuarea de măsurători pentru evaluarea condițiilor de implementare.

Întrebări frecvente

Care este timpul de intervenție în Popești Leordeni?

În cazul în care nu avem programată altă intervenție, ajungem în Popești Leordeni sau împrejurimi în aproximativ 30 de minute din momentul apelului.

Cât costă serviciile instalatorurgent.ro?

Indiferent de natura proiectului dumneavoastră, suntem pregătiți să vă oferim soluții personalizate la prețuri excelente. Trebuie doar să ne sunați, să ne spuneți cu ce vă putem ajuta iar noi vă oferim prețul pe loc.

Efectuați intervenții și noaptea?

În cele mai multe situații neprevăzute (ex: țevi sparte), problema nu poate fi remediată noaptea, ci abia a 2-a zi dimineața. Din acest motiv, echipa instalatorurgent.ro vă poate oferi pe timpul nopții doar consultanță în caz de urgentă.

Dacă nu ați găsit răspuns la întrebarea dvs. sau doriți o ofertă de colaborare, sunați-ne sau completați formularul din pagina de contact.

Suntem mândri să fim partenerii dumneavoastră de încredere pentru proiectele de instalare, montaje și alte servicii ce țin de pregătirea și experiența noastră.

Scroll to Top