Aveți nevoie de un instalator în Otopeni, Corbeanca sau Balotești?

instalator sanitare otopeni corbeanca balotesti
Instalator autorizat cu peste 40 de ani de experiență, rezolv orice problemă în domeniul instalațiilor sanitare, montaj sanitare și sisteme de încălzire.

Sună acum!

Deplasare rapidă în zone precum: Otopeni, Corbeanca, Balotești, Ostratu, Petrești, Tamași, dar și în Săftica, Izvorani sau Ghermănești.

Instalator Otopeni – Corbeanca – Balotești

Instalator autorizat cu peste 40 de ani de experiență, rezolv orice problemă în regim de urgență, oriunde în zona comunei Corbeaca și împrejurimi!

instalator sanitare otopeni corbeanca balotesti

Rapid și de încredere,

Sunați la 0745 179 728 pentru:

✅ Reparații instalații sanitare

✅ Montaj sanitare baie / bucătărie

✅ Sisteme de încălzire

Deplasare rapidă în zone precum: Otopeni, Corbeanca, Balotești, Ostratu, Petrești, Tamași, dar și în Săftica, Izvorani sau Ghermănești.

Cu ce vă putem ajuta:

Înlocuire robineți apă, coloane de apă rece și apă caldă, racordări la coloane;
Instalare, montaj și service centrale termice de apartament;
Montaj cabină duș și obiecte sanitare;
Montaj aragaz, cuptoare și plite pe inducție;
Montaj centrale pe peleți;
Montaj mașină de spălat, frigider și alte electrocasnice mari;
Montaj și reparații hidrofoare, montaj boilere;
Montaj și punere în funcțiune panouri solare;
Încălzire în pardoseală.

instalator autorizat otopeni corbeanca balotesti

Instalator sanitare

Iată o listă cu servicii de montaj unde suntem frecvent solicitați și unde oferim cel mai competitiv raport calitate/preț:

  • Montaj mașină de spălat
  • Montat robinet grup sanitar / bucătărie
  • Montaj cabină duș
  • Montat chiuvetă grup sanitar
  • Montat chiuvetă bucătărie
  • Montaj calorifer simplu
  • Montaj centrală termică apartament
Contați pe noi dacă doriți profesionalism la prețuri corecte!

Orange: 0745 179 728
Vodafone: 0732 929 973
Telekom: 0766 010 283

Lucrăm de Luni până Sâmbătă între 8:00 și 21:00! Sunați-ne!

Prețuri instalator zona Otopeni – Corbeanca

Înțelegem cât de stresante pot fi probleme cu țevile fisurate sau scurgerile din baie sau bucătărie pentru tine și familia ta; de aceea, toate lucrările noastre sunt de calitate, gândite să reziste în timp iar prețul cerut să fie cel mai competitiv.

Desigur, gama de servicii oferite în domeniul montajului și a instalațiilor este vastă și diferă de la caz la caz, tocmai din acest motiv este foarte greu să vă oferim pe site prețuri fixe. Vă putem asigura în schimb că avem prețuri corecte și oferim garanție la manoperă.

Despre noi

Ne-am specializat în reparații și instalare obiecte sanitare de baie precum toalete, bideuri, băi, dușuri, chiuvete și chiar jacuzzi sau cadă cu hidromasaj. În cazul țevilor înfundate, vă putem recomanda o echipă pentru desfundare țevi sau electricieni calificați, în cazul în care este nevoie de ajustări ale alimentării electrice.

De asemenea, dacă aveți nevoie de proiectare și execuție instalații de gaze naturale, branșamente sau extinderi conducte gaze pentru locuințe și firme în sectorul 1, vă stăm la dispoziție cu orice informație.

În ceea ce privește energia verde, dacă doriți să instalați sisteme fotovoltaice pentru acasă sau pompe de căldură ce folosesc energie regenerabilă vă oferim suport, consultanță, vizită la locație și efectuarea de măsurători pentru evaluarea condițiilor de implementare.

De ce să apelezi la instalatori profesioniști

Instalațiile sanitare și cele termice sunt două dintre cele mai importante aspecte ale unei locuințe sau a unui spațiu comercial. Fără aceste instalații, confortul și igiena ar fi compromise. Din acest motiv, este important să ai la dispoziție serviciile unui instalator profesionist, care să poată instala, repara sau întreține aceste instalații.

Printre cele mai comune instalații sanitare se numară rezervoarele pentru toaletă, căzi de baie sau duș și bateriile pentru chiuvete și duș. În cazul instalațiilor termice, cele mai frecvente sunt montajul de calorifere și instalarea de boilere pentru încălzirea apei.

Echipa instalatorurgent.ro poate să ofere o gamă largă de servicii, de la instalarea unei noi centrale termice, până la montajul unei hote de bucătărie sau al unui sistem de filtrare a apei. Un alt serviciu important oferit este reprezentat de ofertele de preț pentru diverse servicii. Acestea pot include și pachete personalizate, în funcție de nevoile clienților.

În ceea ce privește instalarea de rezervoare pentru toaletă, vom alege modelul cel mai potrivit în funcție de nevoile și bugetul dvs. Montajul de calorifere poate fi o altă sarcină dificilă pentru un amator, dar un instalator profesionist va fi în măsură să ofere sfaturi și să instaleze rapid și eficient orice tip de radiator.

Montajul unei căzi de baie sau a unui boiler poate fi, de asemenea, un proiect complex, care necesită cunoștințe avansate în domeniu. Echipa instalatorurgent.ro vă oferă consultanță, montaj și instalarea cu precizie și în siguranță.

Întrebări frecvente

Care este timpul de intervenție în zona Otopeni - Corbeanca?

În cazul în care nu avem programată altă intervenție, ajungem în localități precum Otopeni, Corbeanca, Balotești în aproximativ o oră din momentul apelului. Timpul de intervenție poate fi ușor infuențat de trafic sau condiții meteo.

Cât costă serviciile instalatorurgent.ro?

Indiferent de natura proiectului dumneavoastră, suntem pregătiți să vă oferim soluții personalizate la prețuri excelente. Trebuie doar să ne sunați, să ne spuneți cu ce vă putem ajuta iar noi vă oferim prețul pe loc.

Care este programul de intervenții în Otopeni - Corbeanca?

Echipa instalatorurgent.ro este disponibilă de Luni până Sâmbătă între 8 dimineața și 8 seara. În zilele de Duminică, ne deplasăm la intervenții doar în anumite situații și doar pe bază de programare.

Efectuați intervenții și noaptea?

În cele mai multe situații neprevăzute (ex: țevi sparte), problema nu poate fi remediată noaptea, ci abia a 2-a zi dimineața. Din acest motiv, echipa instalatorurgent.ro vă poate oferi pe timpul nopții doar consultanță în caz de urgentă.

Scroll to Top
Call Now Button