Desfundare țevi

O soluție curată pentru probleme murdare: desfundare canalizare și țevi în București și Ilfov

În fața unei probleme frecvente în gospodării – tevi și scurgeri înfundate – soluțiile tradiționale adesea nu oferă rezultatele scontate, lăsând loc frustrării și nevoii de soluții repetate. În acest context, echipa Instalator Urgent își extinde serviciile, adoptând tehnologie nouă pentru a oferi rezidenților o soluție eficientă și de durată la problema țevilor și scurgerilor înfundate.

Servicii oferite

✅ Desfundare cu șarpele electric

Șarpele electric este un dispozitiv flexibil și rotativ utilizat pentru a desfunda tevile. Capabil să navigheze prin coturi și curbe ale tevilor, cu acest instrument putem ajunge adânc în canalizări pentru a elimina blocajele fără a necesita demontarea instalației.

✅ Desfundare cu jet de presiune

Jetul de presiune, sau hidrocurățarea, utilizează un jet de apă la înaltă presiune pentru a desfunda și curăța interiorul tevilor. Această metodă este eficientă în îndepărtarea sedimentelor, grăsimii și altor reziduuri adunate pe pereții interni ai tevilor.

desfundare tevi

Cu o experiență de peste 40 de ani, abordăm cu înțelegere profundă și o expertiză vastă orice problemă, evitând astfel intervențiile inutile sau costisitoare.

Nu am rămas ancorați în metodele tradiționale ci am evoluat constant odată cu tehnologia. Deținem aparatură modernă pentru desfundat țevi, pentru a oferi cele mai bune soluții clienților noștri.

Experiența de 40 de ani nu doar că atestă durabilitatea și angajamentul față de meserie, dar este și o garanție că fiecare client va beneficia de un serviciu de cea mai înaltă calitate, adaptat nevoilor actuale, și executat cu profesionalism și atenție la detalii.

Scroll to Top