Instalator Sector 6

✔ Instalator Sector 6 Bucuresti

 

Instalator cu peste 40 de ani de experienta, rezolv orice problema in regim de urgenta, oriunde in Sectorul 6 din Bucuresti!

 

Deplasare rapida in zone precum: Crangasi, Drumul Taberei, Ghencea, Giulesti, Militari sau Regie.

 

Rapid si de incredere,

Sunati la 0745 179 728 pentru:

✔ Reparatii instalatii sanitare

✔ Montaj sanitare baie / bucatarie

✔ Sisteme de incalzire

 

Instalator Sector 6 – servicii:

Instalare, montaj si service centrale termice, montaj plite pe inductie, coloane de apa rece si apa calda, racordari la coloane, inlocuire robineti, montaj masina de spalat, montaj centrale termice de apartament, montaj centrale pe peleti, montaj si reparatii hidrofoare, montaj boilere, panouri solare, incalziri in pardoseala sau orice alt serviciu in domeniul instalatiilor.

 

Instalator sanitar Sector 6

Iata o lista cu servicii de montaj unde suntem frecvent solicitati si unde oferim cel mai competitiv raport calitate/pret:

  • Montaj masina de spalat
  • Montat robinet grup sanitar / bucătărie
  • Montaj cabina dus
  • Montat chiuveta grup sanitar
  • Montat chiuveta bucatarie
  • Montaj calorifer simplu
  • Montaj centrala termica apartament

 

Instalator Autorizat Sector 6 – preturi

Intelegem cat de stresante pot fi probleme cu tevile fisurate sau scurgerile din baie sau bucatarie pentru tine si familia ta; de aceea, toate lucrarile noastre sunt de calitate, gandite sa reziste in timp iar pretul cerut sa fie cel mai competitiv.

Desigur, gama de servicii oferite in domeniul montajului si a instalatiilor este vasta si difera de la caz la caz, tocmai din acest motiv este foarte greu sa va oferim pe site preturi fixe. Va putem asigura in schimb ca avem preturi corecte si oferim garantie la manopera.

Ne-am specializat in reparatii si instalatii de baie si dus, precum toalete, bideuri, bai, dusuri, chiuvete si chiar jacuzzi sau cada cu hidromasaj. In cazul tevilor infundate, va putem recomanda o echipa pentru desfundare tevi sau electricieni calificati, in cazul in care este nevoie de ajustari ale alimentarii electrice.

 

Instalator urgente Sector 6

S-a spart teava de apa? Aveti o urgenta? Nicio problema, sunati la oricare numar de mai jos si ne deplasam la dvs.

Contati pe noi daca doriti profesionalism la preturi corecte!

Vodafone: 0732 929 973
Orange: 0745 179 728
Telekom: 0766 010 283