Scurgeri de duș în spatele peretelui: cum să le repari în doar 7 pași

Una dintre responsabilitățile deținerii unei case este întreținerea. De cele mai multe ori dacă ați cumpărat o casă mai veche, este posibil să nu vă dați seama că există o problemă de întreținere până când nu vedeți daunele. O supapă de duș care picură, poate deteriora pereții și corpurile de instalații sanitare.

Scurgerile pe care le observați rapid sunt mai ușor de reparat. Scurgerile pe care nu le puteți vedea sunt cele mai problematice. Scurgerile de duș din spatele peretelui pot face pagube interne cu mult înainte de a le detecta.

Vă rugăm să rețineți: O supapă de duș care curge poate necesita interventia unui instalator profesionist dacă nu aveți experiență. Oricând vă simțiți nesigur, este mai bine să apelați la un instalator decât să lăsați problema să persiste.

1. Semne ale unei scurgeri de duș în spatele peretelui

Scurgerile de duș din spatele pereților nu sunt întotdeauna ușor de observat. În aceste cazuri, abilitățile tale de detectiv vor fi la fel de importante ca și abilitățile tale meseriaș.

Dacă locuiți intr-o casă cu etaj și subsol, puteți găsi apă care picură din tavan în podeaua subsolului. Scurgerile de apă pot fi dificil de urmărit.

Unul dintre semnele indicatoare ale unei scurgeri de apă provenind de la o supapă de duș din spatele peretelui sunt petele de apă. Dacă aveți o baie la etaj, puteți observa pete de apă uscată pe tavanul de sub duș. Când cineva face duș, s-ar putea să vezi că picură apa din tavan. De cele mai multe ori, scurgerile de apă din spatele peretelui sunt foarte lente. De obicei, acestea sunt scurgeri de la o supapă defectă sau lipire defectuoasă de la punctele de conectare a apei la supapă. De-a lungul anilor, articulația se uzează.

Un alt semn al unei scurgeri de duș în spatele peretelui este aspectul faianței din fața valvei care devine spongios. Aceasta este de obicei cauzată de pulverizarea apei din scurgerea din spatele peretelui.

Noi, cei de la instalatorurgent.ro ne-am creat un nume de-a lungul anilor efectuând sute de intervenții în București și zonele limitrofe.

Suntem conștienți că nu putem avea un feedback 100% pozitiv însă întotdeauna am căutat să mulțumim toți clienții care ne-au solicitat. Însă acest lucru ne motivează și ne determină să devenim și mai buni cu fiecare lucrare efectuată.

Oricând aveți nevoie de un instalator profesionist, nu ezitați să ne contactați!

✆ 0745 179 728 | 0732 929 973
Scroll to Top