Pașii instalării unei mașini de spălat vase

Dacă instalați prima dvs. mașină de spălat vase, este important să știți că nu o veți putea racorda la alimentarea cu apă și la scurgere cu instalația existentă. Puteți achiziționa un kit conector pentru mașina de spălat vase care include furtunul sau tubulatura potrivită pentru mașina de spălat vase, dacă aceasta nu a venit cu accesorii incluse.

Unele mașini de spălat vase necesită o linie dedicată conectată la un panou întreruptor. Cel mai bine este să angajați un electrician pentru a instala una dintre aceste linii.

Asigurați-vă că împiedicați aspirația în conducta de scurgere, deoarece ar putea provoca reintroducerea apei murdare în mașina de spălat vase. O linie de scurgere fără evacuare corespunzătoare reprezintă un risc sanitar.

În timpul montajului opriți electricitatea și apa pentru siguranță și protejați-vă podeaua bucătăriei pentru a preveni eventualele zgârieturi.

Căutați șuruburile amplasate sub ușa noii dvs. mașini de spălat vase. Scoateți-le pentru a deschide panoul de service al aparatului.

Măsurați înălțimea deschiderii și reglați picioarele de nivelare ale mașinii de spălat vase cu o cheie, după cum este necesar. Asigurați-vă că înălțimea picioarelor este uniformă. Conectați linia de scurgere.

Începeți prin conectarea conductei de scurgere a noii mașini de spălat vase. Pompa de scurgere trebuie să se afle sub ușa aparatului. Folosiți o clemă pentru furtun pentru a asigura conexiunea și cleste pentru a strânge clema furtunului.

Veți găsi două orificii sub mașina de spălat vase, concepute pentru a găzdui firul electric și conducta de scurgere. Introduceți furtunul de scurgere într-una dintre aceste deschideri și conectați-l la racordul de aer de sub chiuveta.

Dacă aveți îndoieli cu privire la instalarea conductei de scurgere, apelați la un instalator. Cel mai bine este să nu aveți nicio grijă, deoarece o instalare greșită sau o conductă prost instalată ar putea deveni un risc sanitar.

Oricând aveți nevoie de un instalator profesionist, nu ezitați să ne contactați!

✆ 0745 179 728 | 0732 929 973
Scroll to Top