Cum găsești un instalator bun

Cauți un instalator bun?

Cu siguranță v-ați confruntat la un moment dat cu o problemă la instalațiile din casă. Fie un robinet care picură, o țeavă fisurată, un calorifer defect, aceste probleme pot fi extrem de neplăcute. Dacă mai e și perioada concediilor, parcă e și mai rău – nimeni nu vrea sa piardă zilele libere în căutarea unui instalator bun. Cel pe care îl știi e plecat, cel pe care îl recomandă vecinul e prea ocupat, primul pe care îl suni de la rubrica de anunțuri nu răspunde, și tot așa. Găsești unul într-un final care ba nu vine la ora promisă, ba nu are tot ce îi trebuie sau îți cere un tarif de zece ori mai mare decât te așteptai. Iar la final, rămâi cu o lucrare de mântuială, despre care parcă poți fi sigur că nu va ține. Dar după tot efortul pentru a găsi acel instalator, decizi să te bucuri că pe moment problema pare rezolvată și să speri că nu va reapare în curând.

Cum ar fi însă să găsești un instalator bun din prima, care să fie punctual, pregătit pentru a rezolva problema și să execute perfect lucrarea? Noi promitem să oferim exact asta. Avem o vastă experiență în instalații și promitem să rezolvăm orice problemă aveți, de la instalații sanitare la instalare de gaze naturale, montaj sisteme de incălzire, panouri solare. Practic avem calificarea și experiența a oricărei lucrari ce poate fi atribuită unui instalator. În plus, vom fi mereu transparenți și corecți în ceea ce privește prețurile și oferim garanție pentru lucrările efectuate. Nu promitem că avem cel mai mic preț de pe piață, doar ca să atragem clienții, ci ne asigurăm ca la final lucrarea să fie bine făcută și să reziste în timp.

www.instalatorurgent.ro și-a creat un nume de-a lungul anilor efectuând sute de intervenții în București si zonele limitrofe. Suntem constienți că nu putem avea un feedback 100% pozitiv însă întotdeauna am căutat să mulțumim toți clienții care ne-au solicitat. Însă acest lucru ne motivează și ne determină să devenim și mai buni cu fiecare lucrare efectuată.

Oricând aveți nevoie de un instalator profesionist, nu ezitați să ne contactați!

✆ 0745 179 728 |  0732 929 973
Scroll to Top