Instalator Sector 2 București

Instalator cu peste 40 de ani de experiență, rezolv orice problemă în regim de urgență, oriunde în Sectorul 2 din București!

instalator sector 2 bucuresti

Rapid și de încredere,

Sunați la 0745 179 728 pentru:

✅ Reparații instalații sanitare

✅ Montaj sanitare baie / bucătărie

✅ Sisteme de încălzire

Deplasare rapidă în zone precum: Colentina, Iancului, Moșilor, Pantelimon, Tei, Ștefan cel Mare.

Instalator Sector 2 – servicii:

Instalare, montaj și service centrale termice, montaj plite pe inducție, coloane de apă rece și apă caldă, racordări la coloane, înlocuire robineți, montaj mașină de spălat, montaj centrale termice de apartament, montaj centrale pe peleți, montaj și reparații hidrofoare, montaj boilere, panouri solare, încălziri în pardoseală sau orice alt serviciu în domeniul instalațiilor.

instalator sector 2 bucuresti

Instalator sanitar Sector 2

Iată o listă cu servicii de montaj unde suntem frecvent solicitați și unde oferim cel mai competitiv raport calitate/preț:

  • Montaj mașină de spălat
  • Montat robinet grup sanitar / bucătărie
  • Montaj cabină duș
  • Montat chiuvetă grup sanitar
  • Montat chiuvetă bucătărie
  • Montaj calorifer simplu
  • Montaj centrală termică apartament
Contați pe noi dacă doriți profesionalism la prețuri corecte!

Orange: 0745 179 728
Vodafone: 0732 929 973
Telekom: 0766 010 283

Lucrăm de Luni până Sâmbătă între 8:00 și 21:00! Sunați-ne!

Instalator Autorizat Sector 2 – prețuri

Înțelegem cât de stresante pot fi probleme cu țevile fisurate sau scurgerile din baie sau bucătărie pentru tine și familia ta; de aceea, toate lucrările noastre sunt de calitate, gândite să reziste în timp iar prețul cerut să fie cel mai competitiv.

Desigur, gama de servicii oferite în domeniul montajului și a instalațiilor este vastă și diferă de la caz la caz, tocmai din acest motiv este foarte greu să vă oferim pe site prețuri fixe. Vă putem asigura în schimb că avem prețuri corecte și oferim garanție la manoperă.

Ne-am specializat în reparații și instalare obiecte sanitare de baie precum toalete, bideuri, băi, dușuri, chiuvete și chiar jacuzzi sau cadă cu hidromasaj. În cazul țevilor înfundate, vă putem recomanda o echipă pentru desfundare țevi sau electricieni calificați, în cazul în care este nevoie de ajustări ale alimentării electrice.

De asemenea, dacă aveți nevoie de proiectare și execuție instalații de gaze naturale, branșamente sau extinderi conducte gaze pentru locuințe și firme în sectorul 2, vă stăm la dispoziție cu orice informație.

În ceea ce privește energia verde, dacă doriți să instalați sisteme fotovoltaice pentru acasă, vă oferim suport, consultanță, vizită la locație și efectuarea de măsurători pentru evaluarea condițiilor de implementare.

Scroll to Top
Call Now Button