Instalator Bucuresti

✔ Instalator Urgente Bucuresti

Alaturati-va celor peste 1000 de clienti fericiti si alegeti serviciile noastre pentru a va rezolva problema definitiv.

Rapid si de incredere,

Sunati la 0745 179 728 pentru:

✔ Reparatii instalatii sanitare

✔ Montaj sanitare baie / bucatarie

✔ Sisteme de incalzire

 

Prietenosi si profesionisti, putem repara tot ce tine ce obiectele sanitare dintr-un apartament, de la un robinet care curge la montaj de panouri solare, totul pentru confortul si linistea dvs.

Ajungem rapid oriunde in Bucuresti sau zonele limitrofe. Acoperim toata gama de lucrari de instalatii sanitare, de la repararea / inlocuirea tevilor de alimentare / scurgere la montaj de cabine de dus, chiuvete, masini de spalat, plite pe inductie, boilere sau centrale termice.

Ne-am specializat in reparatii si instalatii de baie si dus, precum toalete, bideuri, bai, dusuri, chiuvete si chiar jacuzzi sau cada cu hidromasaj. In cazul tevilor infundate, va putem recomanda o echipa de desfundare tevi sau electricieni calificati, in cazul in care este nevoie de ajustari ale alimentarii electrice.

 

Instalator Bucuresti – experti in centrale termice

Ne ocupam de incalzirea casei tale!

Nu lasati incalzirea defectuoasa sa afecteze sanatatea familiei. Acoperim toate problemele care pot aparea la centralele termice. Sunati-ne acum si reincalziti casa de azi!

 

Instalator Bucuresti – montaj boiler si hidrofor

Montarea unui boiler pentru prima data poate fi o adevarata durere de cap. Chiar daca faceti totul dupa manual, sunt sanse mari ca unii pasi sa nu se regaseasca in cartea cu instructiuni. Evitati timpul pierdut si apelati la un instalator cu experienta si evitati in acelasi timp si eventaualele stricaciuni care pot aparea la o manevrare incorecta.

Montajul unui hidrofor nu este prea complicat daca aveti la indemana scule si unelte potrivite. Este foate important sa alegeti cu atentie locul unde-l veti monta deoarece este inestetic si produce zgomot. De asemenena, trebuie fixat foarte bine cu dibluri. Noi va recomandam sa apelati la profesionisti care cu siguranta va pot ajuta si cu sfaturi privind amplasarea si vor garanta un montaj profesionist.

Echipa noastra de instalatori te poate ajuta de la A la Z, inclusiv sa alegi modelul de hidrofor necesar nevoilor familiei tale. Suna-ne oricand pentru sfaturi!

Detinem intrega gama de cunostinte, scule profesionale si materiale pentru a executa orice lucrare in domeniul instalatiilor, cu maxim de seriozitate si competenta, oferind calitatea pe care orice client si-o doreste.

 

Instalator Bucuresti – calitate la pretul corect

Intelegem cat de stresante pot fi probleme cu scurgerile din baie sau bucatarie pentru tine si familia ta; de aceea, toate lucrarile noastre sunt de calitate, gandite sa reziste in timp iar pretul cerut sa fie cel mai competitiv.

Sună-ne acum un telefon la 0745 179 728 pentru a programa o vizita sau a ne da detalii despre problema aparuta. De obicei, putem fi la tine acasa in cateva zeci de minute. Alternativ, putem aranja o programare convenabila.