Instalator Berceni

instalator berceni
Locuiți în Berceni și aveți nevoie de un instalator?

Sunați acum!

Reparații instalații sanitare
Montaj sanitare baie / bucătărie
Sisteme de încălzire

Instalator autorizat cu peste 40 de ani de experiență, rezolv orice problemă în regim de urgență în domeniul instalațiilor termice și sanitare în Berceni și zonele adiacente.

Instalator Berceni

Instalator autorizat cu peste 40 de ani de experiență, ofer servicii pentru instalații termice și sanitare în cartierul Berceni și zonele adiacente.

instalator berceni

Rapid și de încredere,

Sunați la 0745 179 728 pentru:

✅ Reparații instalații sanitare

✅ Montaj sanitare baie / bucătărie

✅ Sisteme de încălzire

Deplasare rapidă în zone precum: Olteniței, Giurgiului, Piața Sudului, Big, Brâncoveanu, Apărătorii Patriei, Luică, Piața Reșita, Secuilor etc.

Instalator autorizat Berceni

Cu ce vă putem ajuta:

Înlocuire robineți apă, coloane de apă rece și apă caldă, racordări la coloane;
Instalare, montaj și service centrale termice de apartament;
Montaj cabină duș și obiecte sanitare;
Montaj aragaz, cuptoare și plite pe inducție;
Montaj centrale pe peleți;
Montaj mașină de spălat, frigider și alte electrocasnice mari;
Montaj și reparații hidrofoare, montaj boilere;
Montaj și punere în funcțiune panouri solare;
Încălzire în pardoseală.

instalator autorizat berceni

Instalator sanitar Berceni

Iată o listă cu servicii de montaj unde suntem frecvent solicitați și unde oferim cel mai competitiv raport calitate/preț:

  • Montaj mașină de spălat
  • Montat robinet grup sanitar / bucătărie
  • Montaj cabină duș
  • Montat chiuvetă grup sanitar
  • Montat chiuvetă bucătărie
  • Montaj calorifer simplu
  • Montaj centrală termică apartament
Contați pe noi dacă doriți profesionalism la prețuri corecte!

Orange: 0745 179 728
Vodafone: 0732 929 973
Telekom: 0766 010 283

Lucrăm de Luni până Sâmbătă între 8:00 și 21:00! Sunați-ne!

Instalator Autorizat Berceni – prețuri

Înțelegem cât de stresante pot fi probleme cu țevile fisurate sau scurgerile din baie sau bucătărie pentru tine și familia ta; de aceea, toate lucrările noastre sunt de calitate, gândite să reziste în timp iar prețul cerut să fie cel mai competitiv.

Desigur, gama de servicii oferite în domeniul montajului și a instalațiilor este vastă și diferă de la caz la caz, tocmai din acest motiv este foarte greu să vă oferim pe site prețuri fixe. Vă putem asigura în schimb că avem prețuri corecte și oferim garanție la manoperă.

Despre noi

Ne-am specializat în reparații și instalare obiecte sanitare de baie precum toalete, bideuri, băi, dușuri, chiuvete și chiar jacuzzi sau cadă cu hidromasaj. În cazul țevilor înfundate, vă putem recomanda o echipă pentru desfundare țevi sau electricieni calificați, în cazul în care este nevoie de ajustări ale alimentării electrice.

De ce să apelezi la instalatori profesioniști

Instalațiile sanitare și cele termice sunt două dintre cele mai importante aspecte ale unei locuințe sau a unui spațiu comercial. Fără aceste instalații, confortul și igiena ar fi compromise. Din acest motiv, este important să ai la dispoziție serviciile unui instalator profesionist, care să poată instala, repara sau întreține aceste instalații.

Printre cele mai comune instalații sanitare se numară rezervoarele pentru toaletă, căzi de baie sau duș și bateriile pentru chiuvete și duș. În cazul instalațiilor termice, cele mai frecvente sunt montajul de calorifere și instalarea de boilere pentru încălzirea apei.

Echipa instalatorurgent.ro poate să ofere o gamă largă de servicii, de la instalarea unei noi centrale termice, până la montajul unei hote de bucătărie sau al unui sistem de filtrare a apei. Un alt serviciu important oferit este reprezentat de ofertele de preț pentru diverse servicii. Acestea pot include și pachete personalizate, în funcție de nevoile clienților.

În ceea ce privește instalarea de rezervoare pentru toaletă, vom alege modelul cel mai potrivit în funcție de nevoile și bugetul dvs. Montajul de calorifere poate fi o altă sarcină dificilă pentru un amator, dar un instalator profesionist va fi în măsură să ofere sfaturi și să instaleze rapid și eficient orice tip de radiator.

Montajul unei căzi de baie sau a unui boiler poate fi, de asemenea, un proiect complex, care necesită cunoștințe avansate în domeniu. Echipa instalatorurgent.ro vă oferă consultanță, montaj și instalarea cu precizie și în siguranță.

Întrebări frecvente

Care este timpul de intervenție în Berceni?

În cazul în care nu avem programată altă intervenție, ajungem la dvs.  (Văcărești, Olteniței, Giurgiului, Piața Sudului, Big, Constantin Brâncoveanu, Emil Racoviță, Alexandru Obregia, Apărătorii Patriei, Metalurgiei, Luică, Turnu Măgurele, Piața Reșita, Drumul Găzarului, Straja, Huedin, Uioara, Alunișului, Secuilor, Timpuri Noi, Pieptănari, Șerban Vodă, Eroii Revoluției, Mărășești, Dimitrie Cantemir, Dimitrie Leonida, Vitan Bârzești etc) în aproximativ 30 de minute din momentul apelului.

Cât costă serviciile instalatorurgent.ro?

Indiferent de natura proiectului dumneavoastră, suntem pregătiți să vă oferim soluții personalizate la prețuri excelente. Trebuie doar să ne sunați, să ne spuneți cu ce vă putem ajuta iar noi vă oferim prețul pe loc.

Care este programul de intervenții în zona Berceni?

Echipa instalatorurgent.ro este disponibilă de Luni până Sâmbătă între 8 dimineața și 8 seara. În zilele de Duminică, ne deplasăm la intervenții doar în anumite situații și doar pe bază de programare.

Efectuați intervenții și noaptea?

În cele mai multe situații neprevăzute (ex: țevi sparte), problema nu poate fi remediată noaptea, ci abia a 2-a zi dimineața. Din acest motiv, echipa instalatorurgent.ro vă poate oferi pe timpul nopții doar consultanță în caz de urgentă.

Ne-am angajat să oferim o experiență pozitivă pentru toți clienții noștri și suntem dedicați să depășim așteptările lor. Suntem mândri să fim partenerii dumneavoastră de încredere pentru proiectele de instalare, montaje și alte servicii ce țin de pregătirea și experiența noastră. Dacă nu ați găsit răspuns la întrebarea dvs. sau doriți o ofertă de colaborare, sunați-ne sau completați formularul din pagina de contact.

Scroll to Top